Tuning

Personalizează-ți mașina la noi

Într-o industrie auto în care multe din modelele concurente pe aceeași piață arată aproape identic, tuning-ul auto este cea mai eficientă forma de personalizare a mașinii dvs. Conceptul de auto-tuning nu este unul tocmai nou, însă impactul pe care tuning-ul îl are astăzi asupra modului în care percepem automobilul, în general, este evident. Recunoașterea importantei tuning-ului auto este semnalată prin reviste dedicate acestei industrii, prin multitudinea de firme producătoare de accesorii de tuning și prin competițiile și saloanele de tuning desfășurate în tot mai multe orașe ale lumii. Există două forme principale de tuning: tuning de performanta și tuning vizual.

Tuning Autosport System

Tuning-ul de performanță presupune modificarea parametrilor de funcționare a vehiculului prin sporirea anumitor calități, cum ar fi numărul de cai putere, aderența la șosea, aerodinamica, evacuarea mai eficienta a gazelor produse de motor. În mare măsură, acest tip de auto tuning se desfășoară mai mult sub capota, rareori fiind vizibil ochiului neantrenat. Totuși, putem vorbi si de o contopire a tuning-ului de performanta cu cel vizual in cazul eleroanelor și a spoilerelor – elemente aerodinamice esențiale în comportamentul oricărei mașini.

Tuning-ul vizual se referă în special la modificarea anumitor părți considerate “standard”: stopuri, faruri, eleroane, spoilere, mânere uși, geamuri, schimbarea materialelor de bord, a cadranelor etc. Deși nu are un impact semnificativ asupra performantelor mașinii, tuning-ul vizual poate transforma un autovehicul banal într-o vedetă a șoselelor.

Consilier mecanică

Telefon: 0722 357 905
Email: mecanica@autosportsystem.ro

Consilier caroserie

Telefon: 0722 621 474
Email: caroserie@autosportsystem.ro

    Sună acum!