Servicii

Servicii auto

Reparațiile auto sunt una din problemele principale ale șoferilor – ele consumă timp, în unele cazuri sunt costisitoare și pot să fie stresante. Noi vă oferim o alternativa care vă va surprinde plăcut: în caz de accident sau defecțiuni mecanice, firma noastră vă asigură calitate și promptitudine, pentru a elimina, pe cât se poate, consecințele negative ale problemei.

  • Mecanicii Autosport Systemau experiență îndelungată în reparații de avarii auto. Puteți conta pe faptul ca mașina dumneavoastră va fi reparată la cele mai înalte standarde de profesionalism și siguranță.
  • Echipamentul de lucru modernne dă posibilitatea să onorăm orice comanda într-un interval de timp redus, iar echipa de mecanici va face tot posibilul pentru a vă livra autoturismul cu promptitudine.
  • Piese de schimbAsigurăm piese din import, noi și second hand, la cele mai mici prețuri de pe piață.
  • Siguranță și monitorizarePe perioada staționarii autoturismului în incinta service-ului se asigură NON-STOP monitorizarea video.
  • Consiliere asigurăriConsilierea clienților pentru despăgubiri din asigurări. Reparații avarii auto cu toate firmele de asigurări (agreare asigurări).
Servicii auto

Servicii de reparații auto oferite

Oferim o gamă largă de servicii auto

icon1


Programează-te acum la Autosport System

Toate serviciile de reparații auto intr-un singur loc

    Sună acum!