Despre noi

Servicii auto

Despre Noi

Experiență și profesionalism

1995

Compania a fost înființată în anul 1995 de către actualul manager. A început ca o afacere de familie.

1998

Am pornit pe acest drum cu un stand de reparații auto, ulterior ne-am extins cu un laborator de vopsele auto și tinichigerie.

2024

În acest moment ne desfășurăm activitatea cu un număr de 21 angajați activând pe următoarele segmente: mecanică auto, tinichigerie, vopsitorie, igienizare climă, diagnoză electronică și servicii de tractare auto. În timp, pe segmentul de reparații avarii auto, am colaborat cu majoritatea societăților de asigurări, iar în prezent colaborăm cu toate companiile de asigurări.

Ce ne Recomandă?

Ne definesc personalul calificat și competent care lucrează într-un ambient dinamic si modern. Suntem la zi cu ultimele metode si tehnologii apărute în domeniul auto, iar inginerii noștri participă la cursuri periodice de specializare.
Pentru lucrări de mecanică auto, tinichigerie, vopsitorie și diagnoză electronică au apelat la noi pentru parcurile auto firme precum: Intend, Polisano, A.N. Apele Romane, Jandarmeria Română, Inspectoratul Județean de Poliție, Școala de Agenți de Poliție, Transilvania General Import-Export SRL, Rondo Carton, Bechtel, Zapp, Vodafone SA, Klass Wagen SRL, APIA (Agenția de Plăti şi Intervenție pentru Agricultură Cluj), Technostrade SRL, Universitatea Babeș Bolyai, Tetarom SA, Consiliul Județean Cluj, etc.

Reparatii auto din 1995

Suntem profesioniști în reparații de mașini

27+Ani de experiență
21Profesioniști
27kMașini reparate

    Sună acum!