Electronică

De ce este importantă diagnoză electronică a mașinii?

Este foarte importantă, deoarece poate detecta o eventuală problemă cu mașina dumneavoastră, chiar înainte de o defecțiune. Echipamentul computerizat scanează sistemul vehiculului dumneavoastră pentru a verifica eventualele defecțiuni, indiferent cât de minore sau majore sunt acestea. Un test de diagnosticare este o modalitate rapidă, ușoară și precisă de a descoperi orice defecțiuni și vă va oferi șansa de a le remedia problema înainte ca acestea să se transforme în probleme mai mari și mai costisitoare. Când mașina dvs. are o defecțiune, aceasta poate apărea ca o lumină de avertizare pe tabloul de bord. Dacă lumina se stinge, sistemul va stoca codul de eroare care o să apară în raportul de diagnosticare.

Electronica

O verificare prin diagnoză electronică este efectuată prin conectarea vehiculul la un cititor de coduri specializat. În acest fel se pot detecta probleme cu vehiculul dvs. care pot fi dificil de detectat manual.

Principalele componente care sunt testate într-un control de diagnosticare ale mașinii sunt:

  1. unități de control electronice (ECU) – acestea controlează diferite elemente ale mașinii și performanța acesteia, inclusiv funcționarea motorului
  2. senzori de emisii și evacuare
  3. sistem de frânare
  4. componente electrice

5.transmisie dacă este controlată electronic
6. bobine de aprindere
7. setarea clapetei de accelerație
8. injectoare de combustibil
9. fluxul de aer și lichidul de răcire

Consilier mecanică

Telefon: 0722 357 905
Email: mecanica@autosportsystem.ro

    Sună acum!