Aici specialistii nostri isi desfasoara activitatea in 7 posturi de lucru, utilizand cele mai moderne si ecologice metode tehnice.

Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in statii speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si a mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea serviciilor din acest atelier.

Vopsirea propriu-zisa a caroseriilor sau a componentelor acestora se realizeaza in doua cuptoare profesionale. In interiorul acestora, iluminarea este asigurata de reflectoare, indepartand astfel umbrele si totodata asigurand o distributie egala a luminii, fara a altera nuantele culorilor. Rezultatele sunt spectaculoase.


(Poza cu twisterele de aspiratie)


Sunt dotate cu spectometre electronice pentru prelevarea culorilor si nuantelor. In acest fel, culoarea si nuanta aplicata pe intreaga masina sau pe o portiune a acesteia va corespunde exact cu cea originala.

Lucram cu vopsele ecologice DuPont pe baza de apa. Procesul de uscare se realizeaza utilizand lampi speciale cu infrarosu. (Poza cu lampi infrarosu in actiune)Lucrarile efectuate in aceasta sectie:

- Vopsirea integrala a caroseriilor sau a anumitor componente separate.
- Acoperirea anticoroziva a caroseriei si a componentelor acesteia.
- Polish auto profesional.