Cine suntem?

De peste 26 ani Autosport System oferă servicii profesionale pentru mașini. Suntem un service auto autorizat R.A.R. pentru toate mărcile de autoturisme, specializat în domeniul reparațiilor auto. Oferim servicii precum mecanică auto, tinichigerie, vopsitorie, igienizare climă, diagnoză electronică și servicii de tractare auto.
Indiferent dacă conduceți o mașină de pasageri, o camionetă de dimensiuni mici și medii sau un SUV, mecanicii noștri se străduiesc să se asigure că vehiculul dumneavoastră va avea performanțe optime înainte de a părăsi service-ul nostru auto din punct de vedere mecanic și estetic.

26+Ani de Experiență
27kReparații auto
99%Clienți Mulțumiți
  • 26 + Ani de Experiență
  • 27k Reparații Auto
  • 99% Clienți Mulțumiți

Regulile de bază ale companiei

Servicii auto de calitate

Încredere

Respectăm întotdeauna programările.

Transparență

La noi nu există costuri ascunse.

Flexibilitate

Lucrările minore de service sunt executate imediat.

Curațenie

Autovehiculul este returnat spălat.

Seriozitate

Efectuăm lucrări suplimentare doar cu acordul dumneavoastră.

Răbdare

Prioritatea noastră este mulțumirea clientului.

AD GARAGE

Autosport System este unul din cele 120 de service-uri din România care face parte din rețeaua AD Garage, rețea europeană de service-uri auto multimarcă. AD Garage activează în peste 26 de țări, cu peste 4.600 de unități. AD Garage Autosport System este service-ul tău de încredere!

MECANICI PROFESIONIȘTI

Cea mai bună carte de vizită a unui service auto este echipa. La AD Garage Autosport System ai profesioniști cu experiență în domeniu care se ocupă ca reparațiile și reviziile să fie efectuate la cel mai înalt standard.

FORMARE ȘI PERFECȚIONARE

Pentru a putea ține pasul cu evoluția tehnologiei auto, mecanicii și tehnicienii noștri se specializează permanent urmând cursurile de perfecționare ale Școlii pentru Mecanici Auto (www.academiaauto.ro), cursuri atestate la nivel național și internațional ce răspund nivelului tot mai ridicat de inovație și performanță în domeniu.

Service-ul tău de încredere Autosport System

AUTOMOBIL LA SCHIMB

Oferit spre închiriere pe perioada service-ului pentru automobilul tău.

GARANȚIE INTERNAȚIONALĂ

Apelând la serviciile Autosport System beneficiezi automat de garanție internațională 24 de luni la componente și manoperă pentru orice reparație auto și/sau întreținere auto efectuate in orice service auto AD Garage.

VÂNZARE-CUMPĂRARE LA DISTANȚĂ

Acum este și mai ușor sa cumperi o mașină second-hand din alta localitate după ce ai găsit mașină dorită, fără sa te mai deplasezi pentru verificări. Ceri verificarea la un service din orașul tău ce ia legătura cu service-ul AD Garage din orașul proprietarului si îl programează acolo, completezi contractul de verificare și plătești taxa. În termen de maxim 48h primești fotografii și fisa de verificare după ce mașina ajunge în service. Daca e cazul primești o oferta de reparație. În acest fel vei știi dacă mașina merită banii și cât te costă să o repari.

icon1

Programează-te acum la Autosport System

Toate serviciile de reparații auto intr-un singur loc

Testimoniale

Un mecanic poate fi cel mai bun prieten sau cel mai rău coșmar al unui proprietar de mașină. Atunci când apar probleme cu mașina, oamenii depind foarte mult de mecanicul lor pentru a diagnostica și repara problema în cel mai scurt timp posibil. Ei se așteaptă ca mecanicii să lucreze rapid și etic.
Dorin Dragomir
Nu pot spune îndeajuns despre cât de impresionat am fost de serviciile extraordinare pe care le-am primit la Autosport System. Raportul calitate-pret este corect, iar serviciile impecabile.
Ionuț Munteanu

    Sună acum!